Belangrijk nieuws

Dit moet weten voor dat u een Zigeunerorkest of Gipsy Swing orkest boekt!
In Nederland is Zigeunermuziek heel geliefd, wij vinden het fantastisch dat veel mensen deze liefde voor de zigeunermuziek met ons delen!
De keer zijde van deze populariteit is dat vele orkesten zich uitgeven voor Zigeunerorkest of Gipsy Swing orkest maar dit origineel niet zijn!
Heel veel van deze orkesten is jammer genoeg een verloedering van onze Zigeunermuziek. Dit zijn van oorsprong ook geen Echte Zigeunerorkesten of Gipsy Swingorkesten,hoewel ze u dit wel zo willen laten geloven voor commercieel gewin!

Een Echt origineel Zigeunerorkest/Gipsy swing orkest is zowel in muzikaliteit als in originaliteit een groot verschil en zijn Sinti of Roma! ( zigeunerstammen) Het koninklijk Zigeunerorkest Roma Mirando is al de derde generatie uit de Tata Mirando Sr. Dynastie! Originele echte pure Zigeunermuziek. Met minder moet u geen genoegen nemen als U een echt Zigeunerorkest wilt boeken. Dit wilden wij even kwijt.

Helaas wordt onze familie naam Mirando nog wel eens door anderen misbruikt voor commercieel gewin, mocht u twijfelen dan horen we dat graag.

Als u twijfelt of u een origineel zigeunerorkest of Gipsy Swing orkest kunt boeken kunnen wij u altijd informatie hierover geven, vraagt u gerust. Wij bemiddelen veel voor andere Top Zigeunerorkesten of Gipsy Swing orkesten.

Andere originele Zigeuner/Gipsy Swing orkesten zijn: Familie Rosenberg, Familie Bassely etc..

Wij sluiten hiervan uit natuurlijk alle studenten zigeunerorkesten, die dit dan ook aan geven dat de oorsprong is uit hun studenten tijd.

Maar het belangrijkste is dat u vooral blijft genieten van onze mooie Zigeunermuziek!

Roma Mirando

Het KONINKLIJK ZIGEUNERORKEST ROMA MIRANDO.
Voor boekingen en informatie:
Mobiel: 06-22362175( altijd direct bereikbaar )

 

 

AL TE BOEKEN VANAF 2 ORKESTLEDEN

orkest

Kijk hier voor een recente TV opname


Nummers Beluisteren


In Memoriam

Tata Mirando (Meissel Weiss) †

Een groot mens. Groot in zijn muziek, waar hij zoveel van hield.. Meer...

 

Stichting Sintimuziek Nederland

Bezoek de website van Stichting Sintimuziek Nederland

Direct Boeken


Belangrijk Nieuws ! Hier